sonar 2008

X

sonar 2008      19.20.21 Juny  

 

Bones de noou!

 Torno al bloc, que tenia una mica oblidat, per parlar del festival per excel.ència EL SONAR, 15ª entrega de psicodèlica, beats i fashion víctimes.

 

Christopher D Ashley,

per a mi que m’agrada el rock crec que va ser un concert molt interessant ja que aquest grup format per dos guitarres un baix i un ibook, va ser un salt en el temps on la música al més estil techno pop al que nos tenien acostumats els new order o depeche mode, per dir alguns entre milers,  sorgia d’aquelles llonganisses que tenen penjades ambdós costats del escenari com a una fusió de nou i vintage amb una estètica d’allò més rock’n’rolera.

 

 

també per allà hi havien els bboys de…

 

Chacho bordas, 

 un altre grup molt interessant, syntes, roland mpl2000 i tres veus mesclant soul, hiphop i música negra, amb molta versatilitat i ritme, per donar una mica de funk potent al personal allà assistent, de la mà de la meitat dels solo los solo (griffin) arriba amb canya i un nou registre més melòdics.

 

 

 

Pels amants de les consoles i ordenadors antics, atari, msx, etc, la referència era ZM Spectrum Orchesta, que amb aquells conegudisims sons de les nostres primers ordenadors personals feien tota mena de cançons d’una manera molt divertida i una original posada en escena.

 

 com no, gent rareta…

 

 sonar dome

 

sonar village

 

 o el logo d’aquest any, l’albergínia mutant, que si vols es pot assemblar a tu…

 

 

Att.sadio

 

Comments

Comments are closed.

css.php