SADIO BA FANE al BLUE IGUANA mes de JULIOL’07

X

 

Hola amics de nou una nova cita al calendari per aquest mes de Juliol, celebrant la posada en marxa de un nou local on poder disfrutar dels millors beats de música electrònica, el lloc s’anomena BLUE IGUANA (Aquí us deixo l’enllaç al seu website www.blueiguanadiscoteca.com) a Sant Llorenç de Morunys, és una bona i nova iniciativa d’un col·lectiu que pot fer trontollar el pirineu català d’allò més, degut a la mancança que hi ha pels amants d’aquest gènere per aquelles contrades, de moment aquí us deixo penjat el planning de tot el més per que pugeu triar el dia que més us convingui, de moment res més seguirem en contacte i allà us hi espero a tots apa siau.

 Att. Sadio

 

 BLUE IGUANA:

 Dissabte 7 de Juliol – Nit de residents amb GUILLEM ARAGONÉS, URI MAPE i MARC ALTAMIRA.

 Dissabte 14 de Juliol – Nit techno amb un dels craks nacionals amb més solera, TONI VERDI, SADIO BA FANE i resident URI MAPE.

 Dissabte 21 de Juliol – Nit hard amb conegudes i joves promeses del panorama català amb NURIA GHIA, DR. MARTINS i resident GUILLEM ARAGONÉS.

 Dissabte 28 de Juliol – Nit de directes electrificant! Amb DOBLE GOTA, SOUTHSONIKS i ENIAK & BELIK.

[@more@]

Comments

Comments are closed.

SADIO BA FANE al BLUE IGUANA mes de JULIOL’07

X

 

Hola amics de nou una nova cita al calendari per aquest mes de Juliol, celebrant la posada en marxa de un nou local on poder disfrutar dels millors beats de música electrònica, el lloc s’anomena BLUE IGUANA (Aquí us deixo l’enllaç al seu website www.blueiguanadiscoteca.com) a Sant Llorenç de Morunys, és una bona i nova iniciativa d’un col·lectiu que pot fer trontollar el pirineu català d’allò més, degut a la mancança que hi ha pels amants d’aquest gènere per aquelles contrades, de moment aquí us deixo penjat el planning de tot el més per que pugeu triar el dia que més us convingui, de moment res més seguirem en contacte i allà us hi espero a tots apa siau.

 Att. Sadio

 

 BLUE IGUANA:

 Dissabte 7 de Juliol – Nit de residents amb GUILLEM ARAGONÉS, URI MAPE i MARC ALTAMIRA.

 Dissabte 14 de Juliol – Nit techno amb un dels craks nacionals amb més solera, TONI VERDI, SADIO BA FANE i resident URI MAPE.

 Dissabte 21 de Juliol – Nit hard amb conegudes i joves promeses del panorama català amb NURIA GHIA, DR. MARTINS i resident GUILLEM ARAGONÉS.

 Dissabte 28 de Juliol – Nit de directes electrificant! Amb DOBLE GOTA, SOUTHSONIKS i ENIAK & BELIK.

[@more@]

Comments

Comments are closed.

css.php