DIDGERENCUENTRO IBORT2007

X

Hola amics, com us comentava ara fa uns dies hem estat en la confecció de diferents festes per aquest estiu, de moment ha començat d'una manera molt dinàmica per part del col.lectiu fun4funk, per exemple aquest últim cap de setmana, 29, 30, juny i 1 de juliol, juntament amb globe sound, varem estar invitats a la tercera trobada de didgeredoo que es va cel.lebrar al poble de Ibort, per oferir un espectacle, la veritat es que l'espectacle realment va ser el nostre, al entrar en contacte amb aquest món, varem trobar una gent fantàstica i molt maca en la que després de compartir tot el finde varem aprendre molt sobre aquest instrument i tot el moviment cultural que desperta en la gent i que s'amaga darrera d'aquest instrument minoritari, hi havia tallers de creació de didgis, tallers per apendre a tocar-lo, (Ho vaig provar, però crec que de moment seguiré amb els vinils), zona d'acampada, apats populars, concerts i dj's, per cert els concerts fantàstics, hi havia realment gent bona, ja us dic varem trobar un festival que segurament no serà l'últim en el que hi assistim, ja sigui com a dj's o com a públic per que varem trobar-ho genial i sobretot varem fer bons amics que aprofito des d'aquí per a saludar.

att.sadio

[@more@]

Comments

Comments are closed.

css.php