SONAR 2007, hot news

XHola amics, de nou un any mes ens trobem al meravellos festival que se cel.lebra a la ciutat condal, el sonar, aquest any en la seva catorzena edició, en la pubertat del festival, a punt d'arribar al seu segle i mig de funcionament, això si amb exit de visitant inmillorable, i tot just es el primer dia.

 

Com cada any l'imatge de sonar es renova, d'alguna manera amb aquest gest, crec jo, que s'intenta transmetre que el festival d'enguany serà diferent al de l'últim any, es una manera de dir que esta en constant evolució, aquest any l'imatge corporativa es recrea amb el símbol de l'acid, el coneixeu?, si home si! aquella circunferencia amb l'interior groc, que amb uns ulls i un somriue que transmitien, bon rollo, l'època on el lsd i els seus derivats triposos.

 

Pel que fa els escenaris avui puc recomanar uns dels grups que m'han agradat  en l'escenari village, aquell que ocupa el pati que hi ha entre el MACBA i el CCCB, dons en els que m'han cridat l'atenció són MICA & THE CLUSTER, un grup peculiar tres noies i dos nois, i amb un sò que intentaré definir com una barreja entre folk i hip hop tot amenitzat amb beats electronics donant un color nou al panorama ja que jo, he trobat inclassificable però amb un so molt directe i enganxador, d'altra banda el que ha fet despertar el village ha sigut en JAMES HOLDEN, qui amb el seu minimal ha fet ballar a tothom de valent, en la seva sessió ha anat entrant mes en el terreny etnic ja que ha mesclat diferents sons, situar, guitarres, vents, diferents idiomes, alemany, angles, italià i ritmes del mes variats, vaja que ho ha tocat tot una mica…i per últim un grup nacional que alguna cosa havia sentit,  però desconeixia totalment de qui n'era el responsable, els DORIAN, guitarreo rocker amb l'electronica molt present en els ritmes i sons.

 

Benu de moment aquí ho deixo, ja aniré informant, pels que no hi heu pogut assistir.

 

Att. Sadio

[@more@]

Comments

Comments are closed.

css.php