Live! de Scissor Sisters

XHola amics i amigues s'acosta l'abril i amb ell també arriba la banda de neo glam que més m'agrada del moment, estic parlant de Scissor Sisters que estaran en el nostre país actuant en dues ciutats i dues dates. El dia 25 d'abril actuaran en l'eapai Moviestar del parc del Fòrum barcelonés i el dia següent a la sala La Riviera de Madrid.

En els dos concerts hi haurà el dj de la banda, Sammy Jo, punxan abans del concert per posar apunt a la gent per a disfrutar d'aquest concert frenètic, els dos concerts son de presentació del últim treball del grup, Tha-da (Universal) que va sortir a la venda a finals de l'any passat i amb el què el grup intenta superar l'èxit aconseguit amb mega-cançons com podria ser Confortably Numb dels seus anteriors treballs.

 

La banda va actuar per sorpresa en l'ultima edició del festival Sónar de Barcelona, perquè no ho sabia jo que si no…els hagués vist, Si en el seu dia et vas perdre grups com per exemple els Bee Gees, Duran Duran, Chic o fins hi tot l'Elton John, dons no deixis escapar l'oportunitat d'anar a veure.l's i si per mala sort o per que no pots, no aconsegueixes anar-hi encara et quedarà el festival Primavera Sound a Barcelona que també han confirmat que hi assistiran.

 

25 d'abril

Espacio Moviestar

H.: Sammy Jo a las 20:45/ Scissor Sisters a las 22 h

Venda d'entradas en Serviticket

 

26 d'abril

La Riviera

H.: Sammy Jo a las 20:15h/ Scissor Sisters a las 21.15 h

P.: 36 euros

[@more@]

Comments

  1. kap / Mar 13th, 2007 20:20 Quote

    Allà on hi hagi el Jaume Sisa, que treguin els Scissors Sisters els Duran Duran i l’Elton John tots junts. Dic jo… 😉
    Passa-t’ho bé i ja ens ho explicarás
    Salut!

css.php