Abril 2007 @ Nitsa

X

 

 

Hola de nou, ja ha sortit el cartell del mes d'abril de la mítica sala Apolo de Barcelona, i també per que no dir-ho un dels clubs de la capital on m'ho passo d'alló més bé. I com millor manera de començar el més que amb el millor dj de sons electronics del moment una de les estrelles del panorama internacional amb més renom i capo del segell discografic International Deejay Gigolos un dels segells amb mes craks de la musica electronica com poden ser Crossover, Ellen Alien, Cristopher Just, Vitalic, etc… El padrino del techno alemany torna a Barcelona per deleitarnos amb una altre d'aquelles sessions maratonianes plenes d'electro, house, disco i techno del bó, veurem quina sorpresa podrem esperar en una nit tan especial com pot ser aquesta, jo hi aniré esppero trobar-nos allà, apa fins aviat.

Att. Sadio

Hell (Internacional Deejay Gigolos/ D) + Dj Fra + Dj De Mierda
Divendres dia 6/04/07- a partir de les 00´30 h. 15 € (8 € socis Plastic Club)

Nitsa Club
Sala Apolo. Nou de la Rambla 111
Barcelona

[@more@]

Comments

Comments are closed.

Abril 2007 @ Nitsa

X

 

 

Hola de nou, ja ha sortit el cartell del mes d'abril de la mítica sala Apolo de Barcelona, i també per que no dir-ho un dels clubs de la capital on m'ho passo d'alló més bé. I com millor manera de començar el més que amb el millor dj de sons electronics del moment una de les estrelles del panorama internacional amb més renom i capo del segell discografic International Deejay Gigolos un dels segells amb mes craks de la musica electronica com poden ser Crossover, Ellen Alien, Cristopher Just, Vitalic, etc… El padrino del techno alemany torna a Barcelona per deleitarnos amb una altre d'aquelles sessions maratonianes plenes d'electro, house, disco i techno del bó, veurem quina sorpresa podrem esperar en una nit tan especial com pot ser aquesta, jo hi aniré esppero trobar-nos allà, apa fins aviat.

Att. Sadio

Hell (Internacional Deejay Gigolos/ D) + Dj Fra + Dj De Mierda
Divendres dia 6/04/07- a partir de les 00´30 h. 15 Euros (8 Euros socis Plastic Club)

Nitsa Club
Sala Apolo. Nou de la Rambla 111
Barcelona

[@more@]

Comments

Comments are closed.

css.php